Annuleren & Retourneren

 

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket (of 3,95 voor een brievenbuspakket), raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder zoals bijvoorbeeld de website van POSTNL. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de Homemade Decoratie geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u (voor het retour zenden) contact met ons opnemen via klantenservice@homemadedecoratie.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Indien u een product retour wilt sturen dient u dit zsm aan ons kenbaar te maken zodat wij u een heroepingsformulier kunnen toezenden per mail. Zonder dit herroepingsformulier kunnen wij geen retouren aanemen.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Uitzondering gepersonaliseerde producten

Bij producten die u via deze webwinkel koopt welke op maat (volgens de door u ingevoerde specificatie, zoals bijvoorbeeld naam bedrukkingen) worden gemaakt is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

 

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem, met uitzondering van gepersonaliseerde producten, of producten met naam bedrukkingen. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@homemadedecoratie.nl. Wel betaalt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@homemadedecoratie.nl. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen of terug te halen.

 

 

GEGEVENS & RETOURADRES

Homemade Decoratie

Adres: Torenpad 3, 5066 VR  Moergestel

Telefoonnummer: 06-11035682 (Maandag tot donderdag van 10:00 tot 12:00 uur bereikbaar)

E-mailadres: info@homemadedecoratie.nl

 

© 2015 - 2023 Homemadedecoratie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel